Hitvallásunk:
Nevelőmunkánk akkor eredményes, ha a gyermekek személyiségét megismerjük, elfogadjuk, érzelmi biztonságot teremtünk számukra. Egyéniségüket tiszteletben tartva törekszünk arra, hogy az új ismeretek befogadására nyitottak és felkészültek legyenek. 

Ennek megvalósításához elengedhetetlen egy olyan csapat, mint a miénk.

Mi nem beszélünk róla,- csináljuk! Sokat kirándulunk, túrázunk, kerékpározunk, korcsolyázunk a gyerekekkel, és szüleikkel közös családi programokat is szervezünk. A mindennapi mozgás kihagyhatatlan óvodai életünkből és úszásoktatásban is részesülnek óvodásaink. Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományok, ünnepek ápolására, helyi szokások felelevenítésére:

Saját konyhával rendelkezünk, ezzel is segítve a helyes táplálkozási szokások kialakítását.

Programjaink megvalósításához az SzM bál és 2007 óta a Zamárdi Óvodáért Alapítvány nyújt támogatást.
Adószám:18783872-1-14
Számlaszám:50800221-10004799
Számlavezető bank: Zamárdi Takarékszövetkezet

 

A Balaton déli partjának egyik legkedveltebb óvodája a Zamárdi Napközi Otthonos Óvoda

2014 előtt 3 csoporttal …

és a mai elvárásoknak megfelelő 4 csoporttal és tornaszobával, modern technikával felszerelve.

Óvodai életünk mindennapjait a Pedagógiai Programunkban megfogalmazottak szerint szervezzük: „ Családias légkör biztosításával játékra, mesére, mozgásra, hagyományok ápolására épülő környezettudatos nevelés.”- a családok aktív bevonásával és a civil szervezetek, társintézmények közreműködésével.

Összetartozásunkat egységes pólónk is szimbolizálja.

Alapelvünk:
Érzelem – és élménygazdag, nyitott és biztonságot nyújtó környezetben kell a kisgyermeket elfogadni, tisztelni, fejleszteni. A gyerekek a játékban, játékkal, játékon keresztül fejlődnek és fejleszthetőek, érdeklődésükre, természetes kíváncsiságukra alapozva, változatos tevékenységet biztosítva.

Küldetésnyilatkozatunk:
Mi mindannyian teljes felelősséggel valljuk, hogy amit ma itt és most teszünk, annak nem csak a jelenben van hatása, mindez a jövőbe mutat.

Mottónk: „ Hozzon a gyermeknek mindenki amit tud: játékot, zenét, örömöt, de hogy mit fogad el, azt bízzuk rá! Csak az a lelki táplálék válik javára, amit maga is kíván.” /Kodály Zoltán/

Célunk: A gyermek fejlődési ütemének és érési jellemzőinek szem előtt tartásával a gyermeki személyiséghez igazított pedagógiai módszerek alkalmazásával, játékos keretek között a nálunk nevelkedő gyermekek képessé, alkalmassá váljanak az iskolai élet megkezdésére.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by Age Themes